Wie we zijn


Albert Heijn Nuland is een service-supermarkt voor iedereen. Al meer dan 83 jaar bieden we in onze winkel een ruime keuze, dagelijkse inspiratie en hoge kwaliteit. Onze 90 medewerkers spelen daarin een centrale rol. Zij staan dag in dag uit voor u klaar. Naast uw boodschappen doen in de winkel bieden we ook online veel mogelijkheden zoals boodschappen thuis laten bezorgen of boodschappen ophalen in de winkel. En vanuit onze winkel in Nuland leveren wij jaarlijks feestelijke kerstpakketten aan een groot aantal relaties.

Albert Heijn Nuland biedt uitgebreide keuze, volop voordeel en veel winkelplezier. We bieden een groot en gevarieerd assortiment, met een royaal versaanbod. Er is onder andere een ruime sortering delicatessen, groente & fruit en brood komt uit eigen oven. Ook zijn er verschillende kookconcepten, zoals Kookgemak en Maaltijdgemak. In onze winkel zijn producten in alle prijsklassen verkrijgbaar: u kunt kiezen uit de bekende merken, producten van het eigen Albert Heijn-merk en het scherp geprijsde AH Basic-assortiment.

Onze klanten en relaties leiden tegenwoordig vaak een steeds drukker leven waardoor gemak en flexibiliteit belangrijker zijn dan ooit te voren. Daarom biedt Albert Heijn Nuland verschillende alternatieven: boodschappen doen in de winkel, online bestelde boodschappen thuis laten bezorgen of boodschappen ophalen in de winkel. Bestellen kan via ah.nl. En kunt u aan het einde van het jaar bij ons terecht voor kerstpakketten, particulier of zakelijk, we leveren door heel Nederland en België.